Πρόεδρος Δ.Σ.

Ο Ανδρέας Δ. Κωνσταντακόπουλος είναι Ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α. Εξειδικεύτηκε στο αντικείμενο “Διαπραγματεύσεις Κρίσεων” εκπαιδευθείς από τη New Scotland Yard και το FBI.

Εκπαιδεύτηκε σε πολλά επαγγελματικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολούθησε με επιτυχία δύο προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην “Προαγωγή Ψυχικής Υγείας” και στην “Ανάπτυξη Ψυχοκοινωνικών Δεξιοτήτων” αντίστοιχα, ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό σεμινάριο “Ορθολογική επιλογή: Αποφάσεις, Παίγνια, Θεσμοί” και το πρόγραμμα “Αποτελεσματική Επικοινωνία και Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός” του ΕΚΠΑ και είναι απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας στις Στρατηγικές και Αμυντικές Σπουδές.

Οργάνωσε το σύστημα διαπραγματεύσεων στην Ελληνική Αστυνομία και έχει εκπαιδεύσει τους διαπραγματευτές της και την πρώτη ομάδα διαπραγματευτών της Κυπριακής Αστυνομίας.

Ως διαπραγματευτής ανέπτυξε έντονη επιχειρησιακή δράση σε κρίσιμα περιστατικά και ενδεικτικά στις περιπτώσεις απαγωγών γνωστών επιχειρηματιών και εφοπλιστών καθώς και σε περιπτώσεις μεγάλων ομηριών που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Είναι πιστοποιημένος “Εκπαιδευτής Ενηλίκων” από τον ΕΟΠΠΕΠ και εκπαιδευτής – εισηγητής σε φορείς και επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Είναι εισηγητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Diploma In Negotiation” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτής στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α).

https://www.linkedin.com/in/andreas-konstantakopoulos-14859366/

https://www.youtube.com/channel/UC0LegsHF1WKPgZuKnUAFX5g

Back to Top